Pengintai Setia D'Cni ^^

5.31.2009

:: Mereka sangat mengong ::


MyEm0.Com
Hari neyh..aisya g satu kolej X tu..
kolej ape?biar aisya saje yang tahu..
pergi sane semata2 nak temankan kawan A amek barang..
lepak lib dorg kejap..
jumpe sorg kawan B..
kawan B tu pun mcm dah lain jer..
bila "kawan" si kawan B tu dtg..
dia terus blah..
kecik ati ni tau..huhu..
MyEm0.Com

Then, lepak minum2 kat hayaki dengan kawan A ni tadi..
kat situ sms kawan B..
tnye knp dia tinggal aisya camtu jer..
seolah2 nak menjauh..
die cakap xde pape..ok fine..
MyEm0.Com

Dah balik dari hayaki..
story2 dgn kawan A lam kete..
Kwn A ckp, budak2 kolej smue sdg bercerita..
pasal explorasi kami ke BILLION last week.
cara aisya bercakap mereka per'anjing'kan..
seolah2 aisya ni gedix..
semua bermula dari kawan C yang aisya kenal hari explorasi
sunguh x sangka..(macam dia baik sangat)
adoyaii..macam2 manusia ada.
helo..dont judge a person in a short time ok??
MyEm0.Com

Hargghh..!!
tension..
dorg smue memang mengong..
xtau nak cakap ape.
xnak g kolej tu lagi..
dan xnak terlibat dgn isu2 kat kolej tu..
apepun..kwn A tetap my bestfriend..
and i'm not blame her at all
yang lain2 tu..
kalo xtau story sebenar..
just SHUT UP!!!
jangan nak fitnah2 org..
MyEm0.Com

Sekian.
(be patient..aisya..ramai lagi kwn2 yang ade)

3 comments:

nadxoxo said...

sabar k aisya. banyak pahala aisya dapat kalau dia kutuk2 aisya n aisya bersabar :)

NuRdiYaNa ALaiSya said...

owh thx nad..hope i can face all of this..huhu..

hanc said...

salam.. post pertama hanc jelajah kat dalam blog sape nie ek?? nak hanc sebut nama ape?? nur?? ermm ape2 pun.. sabar la..k lagi macam hanc kurang kawan so nak cari kwan ar nie.. hope you happy kk.. senyum yuk..