Pengintai Setia D'Cni ^^

7.14.2009

:: My Day ::


MyEm0.Com
Hari2...
Aisya melalui detik2 yang berbeza..
Sesungguhnya hari ini lebih baik dari semalam...
Dan esok insyaALLAH dengan izin dari ALLAH, akan lebih baik dari hari ini..
Ini adalah wajah terbaru aisya (diambil pada pukul 9mlm )
Seperti biasa,
Pagi2 pukul 8 dah berpijak di kampus UiTM City Campus.
Semalam seharian aisya dengan miss atie..
Duduk dengan dia...g Lib dengan dia..
Makan dengan dia...g bank pun dengan dia...
Sampai la ke kedai fotostat..
Balik aje tak dengan dia..
LEt me introduce u all kat one of my classmate named "atie"..
MyEm0.Com
Kelas seperti biasa..
Sangat2 best....hehe...
Kecuali...
Kelas GREEN
sangat2 tension la..
Semua keje bagi kat aisya...
Tahu lah aisya ni satu-satunya orang sabah kan...
Tapi takkan lah semua keja dan urusan aisya kene setle..
HUHU....
Ini tidak adil..
Penat tau x...semua nak cepat..
Sedangkan keje dorang sendiri x setle lagi...
Camne aisya nak buat keje??
Cube jawab...
ANSWER MEEEEEE!!!
MyEm0.Com

Malam..??
Hehe...semenjak ade housemate yang ber'kete' ni...
Asyik kua aje la keje kitorang..
Makan lua saje..
Sampai dah ade trademark..
PRS stated for Pengaruh Rakan Sebaya...
BUkan g buat keje jahat ok..
Just kaki jalan jer..
Selagi ade kaki ni...jalan aje la kan..
Haha..
MyEm0.Com

Malam ni..
Kitorang lepak makan kat tecso.
Atceli dah makan cheesy wedges petang tadi..
So..teman aje la miss izzah and miss wayne ni makan..
Both of them choose to eat sizzling......
Sedap ke weh..??
Mari kita lihat aksi2 mereka semua
(termasuklah aisya sendiri)...
Wakaka..



So..maybe esok ade bende baru pulak kan..
Bila lah aisya nak post pic tunang ke..kawin ke..
Ahaks...Gatal la pulak memalam ni..
Pape pun..gudnite u all..
Bye
MyEm0.Com

3 comments:

khaLifah feDi said...

EMM.........jln kaki aje arr !!!

ELEVEN said...

salam aisyah..saya nie newbies dgn blog nie..nk tau aisyhah buat picture frame tu guna software apa? cantik..thanx

NuRdiYaNa ALaiSya said...

waalaikumsalam eleven..
aisya gune PHOTOSCAPE..
just searcha je kat google..
and download cam biase ok.
slmt mencuba.
THX for visiting my blog..