Pengintai Setia D'Cni ^^

7.04.2009

:: Miss You ::

MyEm0.Com
Assalamualaikum
buat semua kengkawan bloggers dan juga readers yang setia padaku...
Setelah sekian lama (sebulan jerk..) barulah aisya dapat blogging lagik..

"Miss You"

Kalimat ini aisya tujukan khas buat semua bloggers yang ada di muka bumi ini yang sedang membaca ruangan ini..
Sesungguhnya aisya rindu kalian semua..
Mmuaahh


MyEm0.Com
Sepeninggalan aisya ke Kuala Lumpur..
Xde la byk sgt yg berlaku..

Cuma satu jer yang paling aisya takleh lupe..
BUat pertama kalinya.

Kami sekeluarga pergi menonton wayang sama2..

Semua ada..

Mak, Etta (ayah), Along, Tasya dan Aisya..

TGV Jusco Kepong jadi destinasi pilihan


MyEm0.Com
Cerita ape kitorang tengok..?
Actually, nak tengok cerita BLOOD..
Tapi memandangkan that film is 18SX..
Jadi takleh la tengok sebab ada si kecik ni..
huhu...
LAst2..
Filem Malaysia jugak la jadi pilihan..

Ini dia filem nya.. Selepas beli tiket tu..
PErgi jalan2..masa tu etta x sampai lagi..
At that moment..etta sedang belajar memandu..

BUkan memandu kereta tau.. Tapi memandu lori besar..
Biase la..
Nak besarkan Lesen. (kami orang susah)..
MyEm0.Com
Tapi aisya bersyukur atas apa yang ada..
mase tunggu etta tu..sempat jugak pose kejap..
anda nak tahu sape yang capture this pic..ini die orang nyer..
tidak lain tidak bukan..


haha...x sangka budak gendut ni..pandai die center kan kamera tu kan.?

Bila etta dah sampai..kami pun naik..
Masa tu la along membuli adik nya ini...huhu..
Tiket mak yang support..
Makanan??

MyEm0.Com
Si Angah jugak jadi mangsa..
Takper2..

Mane lagi nak curahkan duit yang tengah berlambak-lambak ni kan..?
Haha..

DAlam cinema..

Mak bising, sebab orang kat belakang gelak macam cinema tu bapak dia punya..

"sabar mak..biar je die"..

Si tasya pulak..tak habis2 dengan soalan dia..

Jenuh jugak nak menjawab..
MyEm0.Com
Seronoknya..bila dapat bersama keluarga tercinta..
BUkan senang nak berkumpul macam tu..

End of the story.. Hope dapat spend masa yang sangat bernilai..
Bersama keluarga tercinta..

BUat kawan2..
Sayangilah keluarga anda. Dunia Akhirat
MyEm0.Com
Tata..Titi..Tutu..

2 comments:

hijab said...

Salam kak gy yg ku rindui!
mun di sini..rindu akk! harap bole jumpe lagi..di hari bersejarah akak ke mane tau...ehfae.

NuRdiYaNa ALaiSya said...

waalaikumsalam ya ukhti.
ana uhibukk..
kak gy juga merindui mun dan adik2 yg lain..