Pengintai Setia D'Cni ^^

5.22.2010

:: Saje je nak coret2 lagi ::

Ahaks..
klaka sungguh hari ni..
jam 1230 tengahari tadi, ku msg die~

Miss D : dady dah bangun lum?
Encik H : dah sayang,tapi ngantok lagi,nak tido lagi leh tak?

Miss D : ok,cian dy,smlm keje,hari ni je cuti,tido la ye..nnti bngun msg mi balik tau,bye


Beberapa jam lepas tu..pukul 2pm
(actually before that g jalan2 dgn kaklong and abg long) sambung cite...

Miss D : dy,mi dah smpi rumah. dy xpayah topup kan mi ye,mi dah topup tadi..hikhik~

Tibe2 dpt request credit,ololo,rupe2 nye die pun xde kredit..after share...

Encik H : thanks mi dh share krdt.
Miss D : tkpe.sharing is caring kan?
Encik H : and caring is loving..x sabar nye nak share hidup dgn mi..

Muka ku dah merah2...hihi (insyaALLAH,moga ada jodoh kita nnti)

Miss D : dy,tido lagi ke?
Encik H : dah bangun da yang

Miss D : ni bgun btul2 dah ke?
Encik H : ade ke bgun tipu2 mi?

Miss D : ade,tadi tgahari dy dah bgun then ngantok pulak,tu bgun tipu la tu..hahahaha..

(gelak sambil terguling2) sambung lagik..

Encik H : yelah,hehe...dah bgun btul2 la ni.
Miss D : dah mandi lum ni?
Encik H : belum lagi, ingat jap lagi nak mandikan kete..

Miss D : rajin bangat sih kamu cuci kereta..

Encik H : koto sgt,mcm baru kua hutan
Miss D : haha..aik,kete mandi.tuannya harus mandi dulu...

Encik H : tuannya gak kotor, cuma masam aja..

Miss D : hehe..ye la nnti dah mandi msg mi balik ye~ tata..


Moral of the story : gurau2 tu bgus untuk mengeratkan silaturahim kan?hehe..

T
he End.



2 comments:

suamihanyisterizuki said...

huhuhu...

chomey la kamoo berdua nih, yer bergurau senda tuh dpaat eratkan hubungan...

PB said...

alolo..swwetnye die n dady nyer....moga berkekalan hingga jinjang pelamin n akhir hayat...=)